Pályázatok kezelése

SEGÍTÜNK ÖNNEK A PÁLYÁZATÍRÁSBAN!

A pályázatok sajátossága a speciális dokumentációk beadása, a kiviteli terv és a fenntartási kötelezettség. Mi vállaljuk mindezek elkészítését, beadását, hiszen több éves tapasztalattal rendelkezünk a pályázatírás területén.

Támogatjuk Önt abban, hogy nagyobb eséllyel és kevesebb ügyintézéssel, dokumentálással nyújthasson be pályázatokat és ezáltal megvalósulhasson a beruházása!

PÁLYÁZATI TERÜLETEK

KOMPLEX ENERGETIKA

Hőszigetelés, nyílászárócsere, fűtéskorszerűsítés, megújuló energiák hasznosítása – ide tartozik társaságunk által kidolgozott, szabadalmi oltalom alatt álló „Zöld Program”.

MEZŐGAZDASÁG

Technológiai berendezések korszerűsítése, a termelés támogatása.

TELEPHELY FEJLESZTÉS

Meglévő telephelyek modernizációja, bővítése, új telephelyek kialakítása, telephelyek kihasználtságának növelése.

MUNKAHELY FEJLESZTÉS

Munkaerő-piaci kereslet és kínálat összhangjának javítása, tanulás, oktatás támogatása.

MEGÚJULÓ ENERGIÁK

Megújuló energiaforrást hasznosító rendszerek terjesztése az üvegházhatású gáz kibocsátás, valamint a fosszilis energiafelhasználás csökkentésének érdekében.

TURISZTIKA

Szálláshelyteremtés, turisztikai attrakciófejlesztés.

TECHNOLÓGIA KORSZERŰSÍTÉS

Vállalaton belüli fejlesztések: eszközvásárlás, infrastrukturális- és ingatlan-beruházás, információs technológiafejlesztés, gyártási licence és know-how beszerzése.

IPARI PARK

Új és már működő ipari park fejlesztése.

ÁTVÁLLALJUK A PÁLYÁZATOK TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉSÉT!

Cégünk vállalja, hogy az ingatlan tulajdonos, vállalkozás vagy intézmény a pályázatfigyelő rendszerünkben történő díjmentes regisztrációját követően felkutatja a szervezet céljainak megfelelő forrásokat, és erről írásos információt, megvalósíthatósági tanácsot ad.

Amennyiben elfogadják a fejlesztési elképzelést, cégünk vállalja a projekt teljes menedzsmentjét (előkészítés, dokumentációkezelés, koordináció, képviselet, kivitelezés).

LEGFRISSEBB PÁLYÁZATI HÍREINK

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT, AKTUÁLIS PÁLYÁZATOKKAL KAPCSOLATOS RÉSZLETEKÉRT KERESSEN BENNÜNKET!